Pols– en handtherapie

Pols– en handtherapie

Fysiotherapie De Zorgmolen: pols- en handtherapie

Aandoeningen aan de hand en/of pols zijn veelvoorkomend en zelfs een kleine functiestoornis kan al voor problemen zorgen bij dagelijkse handelingen. Het is daarom belangrijk dat deze klachten worden behandeld door deskundigen met de juiste expertise. Hiervoor ben je bij Fysiotherapie De Zorgmolen aan het juiste adres!

Heeft u last van pijnlijke handen of polsen? Dan kan dit mogelijk te maken hebben met een van de volgende aandoeningen: Morbus de Quervain, Carpaal tunnel syndroom, hand/duimartrose, peesirritaties, triggerfingers of distale onderarmfracturen.

 

Verschillende pols- en handaandoeningen

Morbus de Quervain is een aandoening die ontstaat door overbelasting van de duim en pols. Dit kan leiden tot pijn, zwelling en bewegingsbeperkingen. Bij Fysiotherapie De Zorgmolen kunnen we u helpen om de pijn te verminderen en de bewegingsvrijheid van uw hand en pols te herstellen.

Carpaal tunnel syndroom is een veelvoorkomende aandoening waarbij de zenuw in de pols bekneld raakt. Dit kan leiden tot gevoelloosheid, tintelingen en pijn in de hand en vingers. Onze deskundige fysiotherapeuten/handtherapeuten kunnen u helpen om deze klachten te verminderen en de normale functie van uw hand en pols te herstellen.

Hand/duimartrose is een vorm van artrose die voorkomt in de gewrichten van de hand en duim. Dit kan leiden tot pijn, stijfheid en bewegingsbeperkingen. Bij Fysiotherapie De Zorgmolen bieden we effectieve behandelingen om de pijn te verminderen en de beweeglijkheid van uw hand en duim te verbeteren.

Peesirritaties, triggerfingers en distale onderarmfracturen zijn andere veelvoorkomende aandoeningen die kunnen leiden tot pijn en bewegingsbeperkingen in de hand en pols. Onze deskundige fysiotherapeuten/handtherapeuten kunnen u helpen om deze klachten te verminderen en uw hand en polsfunctie te herstellen.

 

Fysio- en handtherapie bij De Zorgmolen

Gelukkig is fysiotherapie/handtherapie een bewezen effectieve behandelmethode voor deze aandoeningen. Heeft u last van een van deze aandoeningen? Neem dan contact op met onze praktijk. Onze deskundige fysiotherapeuten/handtherapeuten helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken zonder pijn en beperkingen.

Bij Fysiotherapie De Zorgmolen werken we samen met andere collega handtherapeuten en hebben we contact met handchirurgen in de regio Rotterdam en Dordrecht. Zo kunnen we onze patiënten de beste zorg bieden en de behandeling afstemmen op hun specifieke behoeften.

Onze deskundige fysiotherapeuten/handtherapeuten hebben de kennis en vaardigheden om uw klachten te verminderen en uw hand- en polsfunctie te herstellen. Daarnaast helpen we u om verdere schade te voorkomen en leren we u oefeningen en technieken die u thuis kunt toepassen om uw herstel te versnellen.

Fysiotherapie De Zorgmolen
Poldermolen 2
3352 TH Papendrecht
Tel.: 078 615 99 66 
fysiodezorgmolen@gmail.com

Klik hier voor locatie & route

Copyright © 2024 Fysiotherapie De Zorgmolen. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring
Ontwerp: MaxiGraphx