Patiënteninformatie

Lage rugpijn en stabiliteit van de lendenwervelkolom

In veel gevallen van lage rugpijn kan instabiliteit van de lendenwervelkolom een grote rol spelen. Daarom is de (in)stabiliteit van de lendenwervelkolom (verder aangeduid als de LWK) de afgelopen 15 jaar intensief wetenschappelijk onderzocht. Dit heeft geleid tot meer inzicht in de stabiliteit van de LWK.

Meer informatie kunt u nalezen in onderstaande bijlage.

Zelfmanagement bij chronische pijn

Waarschijnlijk kunnen de meeste mensen zich wel iets voorstellen bij het begrip zelfmanagement. Wat het kan betekenen voor iemand met chronische pijn willen we graag in onderstaand artikel toelichten.

Succes hebben in de zin van je leven bevredigend vorm geven en bereiken wat je wilt, een goed evenwicht tussen werk, gezin, ontspanning en zelfontplooiing ... wie wil dat nu niet? Toch zijn er grote verschillen in de mate waarin het mensen lukt te bereiken wat zij graag willen. Er zijn mensen die alles mee lijken te hebben die weinig van hun leven kunnen maken, en mensen die ondanks veel ellende en tegenslagen toch succesvol en gelukkig zijn. Zelfmanagement is een manier om datgene in je leven te realiseren dat je waardevol vindt.

Meer informatie kunt u nalezen in onderstaande bijlage.

Fysiotherapie De Zorgmolen
Poldermolen 2
3352 TH Papendrecht
Tel.: 078 615 99 66 
fysiodezorgmolen@gmail.com

Klik hier voor locatie & route

Copyright © 2024 Fysiotherapie De Zorgmolen. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring
Ontwerp: MaxiGraphx