Fysiotherapie bij herstel na corona (COVID-19)

Fysiotherapie bij herstel na corona (COVID-19)

contactFysiotherapie De Zorgmolen: Specialist in Corona Revalidatie

Het coronavirus heeft een grote impact gehad op de wereld en heeft geleid tot veel onzekerheid en angst. Naast de vele doden en ziekenhuisopnames heeft het virus ook een groep mensen getroffen die niet zijn opgenomen in het ziekenhuis, maar wel langdurige klachten ervaren. Fysiotherapie De Zorgmolen heeft zich gespecialiseerd in revalidatie voor patiënten die na besmetting met het coronavirus klachten behouden zoals benauwdheid bij inspanning, kortademigheid, kracht- en conditieverlies.

 

Revalidatie voor COVID-19 patiënten

Het is niet nodig om opgenomen te zijn in het ziekenhuis om in aanmerking te komen voor revalidatie. Als u besmet bent geweest met het coronavirus, kan dit een grote impact hebben op uw dagelijks leven. Deze klachten kunnen langdurig aanhouden en kunnen uw leven op vele manieren beïnvloeden. Daarom adviseren wij om zo snel mogelijk te beginnen met revalidatie.

Doormiddel van een revalidatietraject zorgen we ervoor dat uw klachten afnemen en dat u sneller uw "normale" leven kunt hervatten. Samen met een gespecialiseerde "COVID-19 revalidatie" fysiotherapeut wordt een behandelplan opgesteld waarbij uw persoonlijke doelen centraal staan. Het is belangrijk om te begrijpen dat revalidatie een proces is dat tijd en toewijding vergt.

Fysiotherapie De Zorgmolen is aangesloten bij Chronisch Zorgnet en FysioDordt, netwerken van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen van patiënten met chronische aandoeningen en langdurige klachten. Door onze aansluiting bij deze netwerken kunnen wij de beste zorg bieden aan onze patiënten en zorgen voor een effectieve revalidatie.

 

Waarom kiezen voor Fysiotherapie De Zorgmolen?

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met langdurige klachten na een besmetting met het coronavirus. Wij begrijpen de impact die deze klachten hebben op uw dagelijks leven en willen u helpen bij het herstellen en het bereiken van uw persoonlijke doelen. Onze revalidatieprogramma's zijn op maat gemaakt en afgestemd op uw individuele behoeften.

Bovendien werken wij samen met andere zorgverleners en kunnen wij u doorverwijzen naar andere specialisten indien nodig. Door onze aansluiting bij Chronisch Zorgnet en FysioDordt hebben wij een uitgebreid netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen van patiënten met chronische aandoeningen en langdurige klachten. Voor vragen neem gerust contact met ons op. 

Fysiotherapie De Zorgmolen
Poldermolen 2
3352 TH Papendrecht
Tel.: 078 615 99 66 
fysiodezorgmolen@gmail.com

Klik hier voor locatie & route

Copyright © 2024 Fysiotherapie De Zorgmolen. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring
Ontwerp: MaxiGraphx