Oncologierevalidatie

Oncologierevalidatie

Als u behandeld bent voor kanker kan het zo zijn dat u restverschijnselen aan de behandeling hebt overgehouden, bijvoorbeeld bewegingsbeperking,functiebeperking, spanningsklachten, oedeem en vermoeidheid.

Wat veel mensen niet weten is dat het juist belangrijk is om ook tijdens een behandeling tegen kanker, bewust te blijven bewegen om restverschijnselen zoveel mogelijk te beperken en de effectiviteit van de behandeling zelfs te vergroten.

Een gespecialiseerde fysiotherapeut helpt u om doelgericht in beweging te komen en te blijven en helpt de restverschijnselen verminderen.

Naast de fysiotherapeutische hulpverlening, bieden wij in ons gezondheidscentrum De Zorgmolen, meer disciplines die zich bezig houden met oncologische nazorg. Er is een multidisciplinair oncologienetwerk gevormd, waarin diverse disciplines samenwerken. U kunt denken aan logopedie (slikproblemen, stemproblemen), dietetiek (ondervoeding, smaakproblemen), mensendieck (balans energieverdeling, chronische vermoeidheid, slaapproblemen), psychologie (mentale dysbalans) en oedeemtherapie(oedeem).

www.zorgmolen.nl/oncologienetwerk

www.oncologienetwerkpapendrecht.nl

www.fysio-oncologie.nl

Fysiotherapie De Zorgmolen
Poldermolen 2
3352 TH Papendrecht
Tel.: 078 615 99 66 
fysiodezorgmolen@gmail.com

Klik hier voor locatie & route

Copyright © 2023 Fysiotherapie De Zorgmolen. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring
Ontwerp: MaxiGraphx