Register fysiotherapie

Register fysiotherapie

Fysiotherapie De Zorgmolen: register fysiotherapie

De fysiotherapeut speelt een belangrijke rol in het herstel van klachten op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat. Of het nu gaat om rugklachten, knieproblemen of sportblessures, de fysiotherapeut kan helpen bij het verminderen van pijn, het verbeteren van de bewegingsvrijheid en het bevorderen van het herstelproces.

 

Hoe gaat fysiotherapie De Zorgmolen te werk?

Bij de fysiotherapeut wordt er gestart met een anamnese en onderzoek om de klachten en beperkingen in kaart te brengen. Hierbij wordt er gekeken naar de functie, activiteiten en participatie en hoe deze elkaar beïnvloeden. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld om de klachten te verminderen en de functies te verbeteren.

Een belangrijk onderdeel van de fysiotherapie is oefentherapie. Dit houdt in dat er met specifieke oefeningen wordt gewerkt aan het verbeteren van de bewegingsvrijheid en het versterken van de spieren. Daarnaast beschikt de fysiotherapeut over aanvullende mogelijkheden, zoals massage, taping en fysiotechnische applicaties.

De fysiotherapeut kan zich ook specialiseren in specifieke aandoeningen en behandelmethoden. Hierdoor kan er nog gerichter worden gewerkt aan het herstelproces en kan er specifieke kennis en ervaring worden ingezet.

 

De behandeling

De behandelingen vinden meestal plaats in de praktijk, maar indien noodzakelijk kan er ook bij u thuis worden behandeld. De meeste behandelingen zijn individuele behandelingen, waarbij er gericht wordt gewerkt aan uw specifieke klachten en beperkingen. Echter, sommige aandoeningen vragen om groepstherapie. Bij groepstherapie werkt u met uw specifieke programma samen met anderen in klein groepsverband.

 

Fysiotherapie De Zorgmolen

Bij de fysiotherapeut staat het motto 'leven is bewegen' centraal. Door middel van een actieve benadering wordt er gewerkt aan het verbeteren van de functies en het bevorderen van het herstelproces. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan het geven van goede instructies, adviezen en begeleiding bij het gezond bewegen.

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Wij, fysiotherapie De Zorgmolen, helpen u graag! Of u nu last heeft van acute of chronische klachten, de fysiotherapeut kan u helpen bij het verminderen van de klachten en het verbeteren van de functies. Neem contact op met een fysiotherapeut bij u in de buurt voor een persoonlijk behandelplan en start vandaag nog met werken aan uw herstelproces.

Fysiotherapie De Zorgmolen
Poldermolen 2
3352 TH Papendrecht
Tel.: 078 615 99 66 
fysiodezorgmolen@gmail.com

Klik hier voor locatie & route

Copyright © 2024 Fysiotherapie De Zorgmolen. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring
Ontwerp: MaxiGraphx