ZwangerFit

ZwangerFit

Voor wie is ZwangerFit

Wil je fit blijven tijdens je zwangerschap, je optimaal voorbereiden op de bevalling en zo goed mogelijk herstellen na je bevalling? Dan is de cursus ZwangerFit® wat voor jou! ZwangerFit® is een eigentijdse cursus voor de zwangere vrouw.

De cursus bestaat globaal uit 2 delen: een actief en een coachingsgedeelte. In het actieve deel wordt gewerkt aan conditie, kracht en coördinatie. In het coachingsdeel komen onderwerpen aan bod als stabiliteit van onderrug, bekken en bekkenbodem, ademhaling, ontspanning en het verloop van de bevalling.

Gezonde zwangeren kunnen meedoen vanaf het moment dat ze 8 weken zwanger zijn. 4 tot 6 weken na de bevalling kan er weer begonnen worden met ZwangerFit® tot 9 maanden na de bevalling.

Wat is ZwangerFit

ZwangerFit® is een nieuw product van de fysiotherapeut die werkzaam is in de pre-en postpartum gezondheidszorg en is ontwikkeld door de NVFB (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Bekkenproblematiek en pre-en postpartum gezondheidszorg). ZwangerFit® is een beschermde titel en alleen voorbehouden aan fysiotherapeuten die de geregistreerde NVFB-ZwangerFit® opleiding hebben gevolgd. Een aantal zorgverzekeringen vergoeden (een deel van) de kosten.

Wanneer zijn de lessen?

De lessen worden 1x per week gegeven

Donderdagavond van 19.00-20.00 uur 

Naar wie kunt u vragen?

De lessen worden gegeven door Yvon Muilwijk in het Gezondheidscentrum De Zorgmolen

Meer informatie:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 078 615 99 66

Fysiotherapie De Zorgmolen
Poldermolen 2
3352 TH Papendrecht
Tel.: 078 615 99 66 
fysiodezorgmolen@gmail.com

Klik hier voor locatie & route

Copyright © 2023 Fysiotherapie De Zorgmolen. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring
Ontwerp: MaxiGraphx